Novosti

Valovi radosti

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin u četvrtak 15.ožujka u 18.30 sati održat će se interaktivno predavanje “Valovi radosti”. 

Valovi radosti zajednički je projekt Art of Living organizacije i Veleposlanstva Indije, kojem je cilj širenje svijesti o dobrobitima yoge, meditacije i tehnika disanja kao drevnih disciplina u našem modernom svijetu.

Iako nam se naizgled Indija čini kao drugačiji svijet, posve različitih kulturnih i društvenih vrijednosti, njezino nam  naslijeđe daje upravo ono nama potrebno znanje: kako riješiti stres, depresiju, doprinijeti fizičkom i mentalnom zdravlju te izliječiti tzv “bolesti” modernog svijeta. Od njih učimo i o samom pristupu prema pojedincu i društvu, usmjerujući pažnju na  zaboravljene društvene vrijednosti kao što su briga za svoju okolinu, brigu za okoliš, nenasilje te općenito veću društvenu  toleranciju.

Nizom interaktivnih predavanja koja će voditi certificirani Art Of Living voditelji diljem Hrvatske, predstavit ćemo navedene drevne discipline i kako ih implementirati u moderan život.

Sva predavanja zamišljena su kao radionice u kojima će svi sudionici svojim sudjelovanjem imati priliku naučiti neke od vrlo dragocjenih alata i metoda za poboljšanje kvalitete života.

Ujedinimo svijet u društvo slobodno od stresa i nasilja!