Novosti

Predstavljanje knjige “Jesi online?” Marijane Perinić

Šibenska stand-up komičarka, spisateljica, voditeljica, imitatorica Marijana Perinić objavila je novi roman ‘Jesi online’ kojeg će predstaviti u našoj Knjižnici 18. lipnja u 19 sati.

Na predstavljanju knjige autorica će pričati o stand up komediji, muško -ženskim odnosima, ženskoj priči i imitatorici PreCjednici. Čitati će smiješne ulomke i pričati komične priče i iz svojih prije objavljenih knjiga ” Gore ne može” i ” Šaka suza, vrića smija”.

Jesi online? je roman o pet ženskih sudbina u hrvatskoj metropoli.   Svaka je posebna na svoj način i svaka iza sebe ima svoju žensku priču. Životni problemi prijateljica u njihovim srednjim i kasnim tridesetima su i više nego ozbiljni, ali su napisani na komičan, autoironičan i živahan način, koji nipošto ne opterećuje čitatelja, zbog čega se između redaka ne iščitava patetika i drama, iako bi bila moguća zbog ozbiljnosti i dubine njihovih problema, već se događaji proživljavaju i prihvaćaju onako kako to vrlo četo u stvarnosti bude – hrabro i borbeno, uz neizostavan smijeh i prijateljsko rame za plakanje.

Marijana Perinić rođena je 8.8.1978. u Šibeniku. Dupla lavica. Pola Šibenčanka, pola Zadranka, u svakom slučaju čistokrvna Dalmatinka. I to atipična jer ima energije na bacanje, što dokazuju njeni brojni trenutni poslovi: stand-up komičarka, imitatorica, spisateljica, voditeljica, menadžerica i turistički vodič.

Skip to content