Novosti

Predavanje “Ključevi tjelesnog i mentalnog zdravlja”

Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin poziva vas u petak, 20. siječnja 2023. u 18 sati na zanimljivo i poučno predavanje Dalibora Petrinića pod nazivom “Ključevi tjelesnog i mentalnog zdravlja”. Na predavanju ćete dobiti brojne vrijedne informacije za poboljšanje zdravlja i kvalitete života, od segmenata prehrane, vježbanja, rada na umu, jutarnje i večernje rutine te još puno toga. Nakon predavanja moći ćete kupiti knjige Dalibora Petrinića po sniženim cijenama. Radujemo se susretu!

 

Iz biografije Dalibora Petrinića

Dalibor Petrinić osobni je trener iz Rijeke koji se posljednjih dvadeset godina bavi holističkim fitnessom i radom s ljudima. Od 2008. godine vlasnik je studija u Rijeci, gdje pomoću tjelesnog, mentalnog i duhovnog treninga nastoji ljudima otkriti njihove skrivene potencijale. Životna mu je misija pomaganje ljudima da žive kvalitetnije i zdravije te da ostvare svoje pune potencijale.  Na društvenim mrežama prati ga više od 90 000 ljudi.

Autor je pet knjiga: “Prehrana za koju smo stvoreni”, “Postom do zdravlja i dugovječnosti”, “Prehrana za zdravo odrastanje”, “Zdravo mršavljenje”, “Vježbanje za zdravo odrastanje” i “Moj dnevnik zdravlja”. 

Svojim knjigama, postovima, videosnimkama i online transformacijskim paketima promijenio je život tisućama ljudi.

Skip to content