Novosti

Radionica “Arhetipovi esencijalnih ulja”

Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin poziva vas na radionicu “Arhetipovi esencijalnih ulja” koja će se održati 9. studenog 2021. s početkom u 18 sati.

Upoznajte svijet esencijalnih ulja i njihovih mogućnosti. Kako si pomoći u vrijeme pandemije, ojačati svoj imunitet i brojne simptome koje prate viroze. Uz konkretnu primjenu, upoznat ćete i njihov utjecaj na emocije i stanja stresa. Jednostavni pripravci, savjeti i osobni doživljaj, pokazat će vam koliko biljke i njihova ulja mogu biti moćni saveznici u svakodnevnom životu.

Voditeljica radionice, Zrinka Jezdić osnivačica je i predsjednica AromaVita instituta za aromaterapiju, koji se bavi istraživanjima i razvojem tehnika primjene aromaterapije. Autorica je znanstvenih istraživanja: “Utjecaj aromaterapije na nesanicu”, objavljeno na Researchgateu (profesionalna mreža za znanstvenike), “Utjecaj aromaterapije na bol” i “Utjecaj aromaterapije na tjeskobu”.
Na zdravstvenom veleučilištu (ZVU) je diplomirala i specijalizirala psihijatrijske vještine očuvanja mentalnog zdravlja pojedinca i grupe, a diplomirala je i aromaterapiju na Shirley Price International College of Aromatherapy (1999.) u Londonu. Stekla je diplomu iz kliničke aromaterapije na Penny Price Academy of Aromatherapy (2011.)

Prijavite dolazak na radionicu putem e-pošte gradskaknjiznica@gmail.com i na telefon 047/522 170.

Skip to content