Novosti

Međunarodni dan očeva – izložba knjiga

Dragi očevi, sretan Vam Vaš dan!
 
Dan očeva u Hrvatskoj obilježava se na spomendan svetog Josipa 19. ožujka dok se u svijetu Međunarodni dan očeva obilježava treću nedjelju u lipnju. Bilo da ga slavimo u ožujku ili lipnju dajemo doprinos ulozi i značenju očinstva u životima djece.
 
Na današnji dan, prigodnom izložbom knjiga koju možete razgledati u prostoru čitanice u nadolazećim danima, slavimo očinstvo – njihov neprocjenjivi položaj u današnjem društvu. Nadopunom Majčina dana zahvalimo našim očevima na svemu što su učinili za nas.
Važno je obilježavati i slaviti dane koji su rezervirani za naše roditelje, jer to je jedan od načina kako im možemo dati do znanja da smo zahvalni na njihovoj nasebičnoj žrtvi i odricanju.
 
Položaj i uloga očeva u današnjem društvu, kroz priređenu izložbu knjiga, populariziran je mnogobrojnom izdavačkom literaturom iz područja sociologije, psihologije, religije, filozofije, raznovrsne beletristike, ali i dječje književnosti, stoga, u spomen na današnji dan 19. lipnja, već sutra posegnite za naslovom koji Vam zapne za oko misleći na svog oca, tatu, ćaću.
Skip to content