Novosti

19. broj Modruša u Zavičajnoj zbirci Knjižnice

Zahvaljujemo se gospodinu Zvonku Trdiću, predsjedniku Katedre Čakavskog sabora Modruše, što je obogatio Zavičajnu zbirku Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin 19. brojem Modruša, Godišnjakom modruško-ogulinskoga kraja.

“Tema ovogodišnjeg broja obuhvaća devet tekstova posvećenih dragom Ivi Mihaljeviću Baraku koji nas je napustio prije više od godine dana, ostavivši za sobom neizbrisiv trag, ali i prazinu koja će se teško nadomjestiti s obzirom na ogromnu količinu znanja i ljubavi koje je poklanjao našem kraju i ljudima”, riječi su urednika s početka Godišnjaka koji već danas možete posuditi i saznati brojne zanimljivosti o vrijednom čuvaru kulturne baštine, Ivi Mihaljeviću Baraku, crticama iz povijesti, o aktualnim događanjima o kojima danas svjedočimo, ali i o ljudima koi su nas nažalost napustili.

Zahvaljujući uredništvu u sastavu: Josip Šibarić, Joso Žanić, Marija Trdić Ćuk i Zvonko Trdić tekstovi mnogobrojnih autora na 160 stranica Godišnjaka podsjetit će vas na minula vremena i drage ljude iz našega kraja.

Skip to content