Novosti

Čitateljski susret oplemenjen “Koraljnim vratima” Pavla Pavličića

Topla ljetna kiša u zelenim krošnjama gustih stabala Đulina vrta unijela je dašak svježine sparnog poslijepodneva u čitateljski susret članova Čitateljskog kluba “Knjiški moljac” koji je održan u utorak 13. srpnja 2021. s početkom u 18 i 30 sati.

Razgovor o izrazito zanimljivom romanu “Koraljna vrata” Pavla Pavličića stvorio je nove čitateljske vidike i naglasio postojeće spoznaje važnosti čitanja domaće književnosti, ali i vrednovanje mnogobrojnih tradicionalnih kulturnih vrijednosti. S radošću vam preporučamo da pročitate spomenuti roman, a u mjesecu kolovozu pozornost ćemo usmjeriti na knjigu Irca Paula O’ Gradiya “Moj brod je Hrvatska”. Autor živi, radi i piše u Hrvatskoj te iz perspektive stranca daje nove poglede o uvjetima života, mentalitetu, navikama žitelja, prirodnim i ljudskim resursima u njegovoj novoj domovini koju je u međuvremenu istinski zavolio.

Pozivamo vas, ukoliko volite čitati i iznositi osobne dojmove o pročitanom, pridružite nam se na sljedećem čitateljskom susretu 18. kolovoza u 18 sati u Đulinu vrtu.

Skip to content