Novosti

Igraonica za maljane

VODITELJICA: Ana Salopek – ustrajna u življenju antuntunizma, čuvanju knjiga i djetinjstva (u sebi i u svakome koga sretne); samouka ilustratorica, dr.sc. smijeha, samouka pričopisalica, dr.sc. čitanja. Odrasla do djeteta.

MJESTO ODRŽAVANJA: GKČ Ogulin, igraonica za djecu do 36 mj.

VRIJEME ODRŽAVANJA: svaka prva subota u mjesecu, od 09:00 do 11:00, prema dobnim skupinama

Radionice su zamišljenje kao vodstvo kroz edukativno poticajnu igru te je važno da jedan od roditelja (ili druga odrasla osoba koja s djetetom provodi puno vremena) bude prisutna i aktivno uključena u igru.

Svaka radionica/igraonica zamišljena je tematski i prilagođena dobnim skupinama. Ovisno o dobi prijavljene djece bit i tok igre se mijenja.

Edukativno poticajna igra ima za cilj razvijanje jezika, govora i komunikacije, pažnje, pamćenja i koncetracije, razvijanje osjećaja za ritam i glazbu, sluh i muzikalnost, koordinaciju pokreta, vida i drugih osjetila.

Voditeljica igraonice osmišljava igru za svaku radionicu, animira djecu da prihvate igru i animira roditelje da sudjelu i igru ponavljaju kod kuće.

Dobna skupina od 0-24 mj. Obuhvaća veliki raspon u njihovom motoričkom, emocionalnom razvoju pa prema tome tok igre može biti definira tek kada bude poznata dobna skupina koja prevladava u toj grupi.

Skip to content