Jena Pincott: "Vole li muškarci doista više plavuše?"

Kako godišnja doba utječu na vaš seksualni život? Zašto su muškarci opčinjeni velikim grudima? Biraju li žene muškarce koji su sličniji njihovim očevima? Jesu li dobri plesači također dobri i u krevetu? Jesu li orgazmi genetski uvjetovani? Ako ste se ikad zapitali kako znanstvenici mjere ljubav, i vole li muškarci doista više plavuše, ova pametna i seksi knjiga nudi prave odgovore na ta i mnoga druga pitanja.

Na temelju provedenih istraživanja u području biologije, psihologije, neurologije.... knjiga 'Vole li muškarci doista više plavuše?' pojašnjava intrigantan fenomen ljubavi i privlačnosti. Primjerice, jeste li znali da... možete saznati puno o seksualnosti pojedinca samo na temelju njegovih ruku? Ili da vaši geni određuju čiji će vam tjelesni miris biti ugodniji?

Uz pomoć ove knjige, vlastitu seksualnost, kao i seksualnost svoga partnera možete sagledati na posve drugačiji način, kroz prizmu znanosti.

'Vole li muškarci doista više plavuše?' prevedena je na 17 jezika i sjajno je prihvaćena od publike i kritike, a autoričine tekstove objavljivali su, među ostalima, Wall Street Journal, Newsweek i Redbook.


Poput ljupkog cvijeta predivnog izgleda, ali bez mirisa

neplodne su lijepe riječi čovjeka

koji ne postupa u skladu s njima

                                                           - Dhammapada -

Anketa

Razlog dolaska u knjižnicu?!
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Playlist:

Registrirani korisnici!

Prevoditelj

English French German Italian Russian Spanish

hkd

nsk

klikinfo

hrak

pitajte_knjiniare

najboljeknjige

moderna

booksa

harfa

hcd

MIN-KULTURE

entereurope

citajmi_banner_480_277

Pratite nas

facebooklogo