Začinsko bilje : odabir, uporaba i čuvanje

Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje. Složiti ćemo se, bez začina kuhinja je jednolična i prazna, a s njima, i najjednostavnija jela pretvaraju se u mali praznik na tanjuru. Ovo je priručnik o začinskom bilju i njihovim svojstvima. Pokazat će nam kako ćemo ih čuvati kroz godinu i kako ih možemo najbolje upotrijebiti. Neke od biljaka koje ovdje navodimo možda su vam već poznate, no možda niste znali koliko su zdrave i korisne za organizam.


Poput ljupkog cvijeta predivnog izgleda, ali bez mirisa

neplodne su lijepe riječi čovjeka

koji ne postupa u skladu s njima

                                                           - Dhammapada -

Anketa

Razlog dolaska u knjižnicu?!
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Playlist:

Registrirani korisnici!

Prevoditelj

English French German Italian Russian Spanish

hkd

nsk

klikinfo

hrak

pitajte_knjiniare

najboljeknjige

moderna

booksa

harfa

hcd

MIN-KULTURE

entereurope

citajmi_banner_480_277

Pratite nas

facebooklogo